اتحادیه جهانی حقوقدانان مسلمان به نقل از خبرگزاری فارس، عناوین این کتابها شامل «تحلیلی بر ماده 45 الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر» با تکیه بر نحوه اعمال آن در مراجع قضایی به قلم «حسین اعظمی چهار برج»، « نحوه رسیدگی به جرائم مسکرات، قماربازی و تکدیگری» و ««رسیدگی به جرایم منافی عفت» به قلم «مهدی آقایی»، «جرایم رایانهای و آیین دادرسی حاکم بر آن» به قلم «جواد بابایی» و «حقوق ثبت» به قلم دکتر «حمیدرضا دارابی» میشوند.
کتاب تحلیلی بر ماده 45 الحاقی به قانون مبارزه با مواد مخدر در 162 صفحه، به بررسی مباحث ماهوی، قواعد و ضوابط شکلی و جایگاه نهادهای ارفاقی در جرائم مواد مخدر بعد از تصویب ماده واحده مذکور میپردازد. با توجه به اینکه جامعه هدف این نوشتار قضات دادسرای عمومی و انقلاب و دادگاههای انقلاب هستند، سعی شده است در مبانی استدلال، بیشتر به تفسیر متن مواد قانونی توجه شده و به آرا وحدت رویه و مواد مرتبط استناد شود و کمتر به بیان مطالب صرف دانشگاهی و تحلیلهای کلی پرداخته شده است.
در کتاب «نحوه رسیدگی به جرایم مسکرات، قمار بازی و تکدیگری» نیز نویسنده در 4 بخش مختلف، به بررسی جرائمی مهم و مبتلابه اعم از مصرف مسکر، جرائم مربوط به مشروبات الکلی، قماربازی و بزههای تکدیگری، کلاشی و ولگردی پرداخته است. مفهوم شناسی اصطلاحات هر جرم، تجزیه و تحلیل عناصر و در نهایت مجازاتهای قانونی، از جمله مباحث تشکیل دهنده هر بخش هستند که نویسنده به تفصیل و به دقت و از جنبه کاربردی آنها را مورد بررسی قرار داده است.
در کتاب عنوان جرایم منافی عفت نیز نویسنده در 4 بخش تحت عناوینی چون «مباحث شکلی جرایم منافی عفت»، «جرایم منافی عفت (جنسی) حدی»، «جرایم منافی عفت تعزیری و جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی» و «جرایم ضد عفت و اخلاق عمومی در قوانین متفرقه» به بررسی این بزه میپردازد. در این کتاب خواننده طی 271 صفحه با انواع جرایم این حوزه، نگاه قانونی به آنها و نحوه رسیدگی در دادگاههای کشور آشنا میشود.
کتاب «جرایم رایانهای و آیین دادرسی حاکم بر آن» شامل 328 صفحه و 3 بخش است که کلیات، مباحث ماهوی و آیین دادرسی جرایم رایانهای این بخشها را تشکیل میدهند. نویسنده این کتاب به دلیل تدریس این مباحث و همچنین کسب تجربه کاری به دلیل اشتغال به عنوان سرپرست دادسرای ویژه جرایم رایانهای یکی از بهترین نوشتههای را در حوزه جرایم رایانهای و مجازاتهای قانونی آن نگارش کرده است.
و در نهایت نویسنده کتاب حقوق ثبت نیز در قالب 10 فصل مهمترین مبانی مربوط به این حوزه را مورد بررسی قرار داده است. این فصول عبارتند از کلیات، عملیات مقدماتی، اعتراض به عملیات ثبتی، هیات نظارت و شورای عالی ثبت، افراز و تفکیک، اراضی ملی و اصلاحات ارضی، تعیین تکلیف اراضی فاقد سند، دفاتر اسناد رسمی، شرایط تنظیم و ثبت اسناد رسمی و درنهایت اجرای مفاد اسناد رسمی.