اتحادیه جهانی حقوقدانان مسلمان به نقل از خبرگزاری فارس از البرز، معصومه ابتکار در حاشیه بازدید از مرکز 123 اورژانس اجتماعی شهرستان کرج در جمع خبرنگاران هدف از سفر خود به البرز را دیدار با مردم استان برشمرد و اظهار داشت: تدوین برنامههای مربوط به سیاستگذاری دولت در زمینه زنان و خانواده از دیگر اهداف این سفر است.
وی از بازدید بند زنان زندان کچویی خبر داد و افزود: در بازدیدی که صبح امروز از یک واحد تولیدی داشتیم متوجه شدیم که معضل افزایش نرخ نخ را دارند که رسیدگی به این مشکل در دستور کار قرار گرفت.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه شیرخوارگاه امام علی (ع) از کیفیت قابل قبولی برخوردار است، تصریح کرد: امیدواریم نقش و همکاری مردم در چنین اماکنی پررنگتر شود زیرا تقویت سازمانهای مردمنهاد بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه برون سپاری فعالیتها تا جایی که قانون اجازه دهد در دستور کار قرار دارد، اضافه کرد: اورژانس اجتماعی یکی از مهمترین مرحله مداخله از آسیبهای اجتماعی است که در البرز وضعیت خوبی دارد و مشاوران و واحدهای سیار این مرکز نقش پررنگی در امداد رسانی خواهند داشت.
ابتکار کودک آزاری را یکی از بزرگترین مشکلات دانست و ادامه داد: قوانین و مقررات جدی در کشور وجود دارد که قانونی در این رابطه در حال تصویب است و مراحل نهایی این قانون در قالب حمایت از کودکان و نوجوانان است و اورژانس اجتماعی در این حوزه نیز نقش ایفا میکند.
معاون رئیسجمهور یادآور شد: آگاهی و اطلاع از اورژانس اجتماعی منجر میشود که مجرمین بدانند چنین مداخلهای وجود دارد و فضا را برای خود ناامن بدانند.
وی با بیان اینکه تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در 31 استان اجرایی خواهد شد، خاطرنشان کرد: در این راستا توافقنامه اجرا شده و چهارچوب اسناد تعریف شده است و اکثریت استانها این سند را تنظیم کردند که استان البرز نیز جزو این استانهاست.
به گفته وی طبق این سند برنامهای خواهیم داشت تا حوزههای آسیب زنان شناسایی شوند و بر اساس آن برنامه به کاهش آسیبها و معضلات بپردازیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه همه دستگاهها باید در این زمینه همکاری داشته باشند، تصریح کرد: حرکت برنامهای در حوزه زنان و خانواده بسیار مهم است که با این اسناد میتوانیم در این راستا به درستی گام برداریم.
وی در ادامه ضمن اظهار امیدواری در رابطه با تصویب لایحهای ازدواج در سن پایین و بازنگری مجلس، خاطرنشان کرد: این موضوع بسیار بحث مهم و مطالبه عمومی بوده زیرا طبق آمار اعلام شده میزان طلاق و آسیبهای مربوط به ازدواج در سن پایین بالاست.
وی ادامه داد: در نقاط حاشیه کشور درصد این موضوع بالاست و جای نگرانی دارد که با ارتقای آگاهی میتوانیم به کاهش آسیبها برسیم.
معاون رئیس جمهور معتقد است اگر دختر در سن 13 سالگی آمادگی مدیریت یک زندگی را دارد باید تمام قوانین برای این سن تنظیم شود چرا که وجود چندگانگی در قانون موجب بروز مشکل برای مردم میشود.